KTH Finance Society

AdFin – Betalt internship

AdFin söker dig som har en analytisk förmåga och möjlighet att tänka utanför ramarna.

AdFin specialiserar sig på att hjälpa globala kunder inom den finansiella sektorn med att etablera sig eller utöka sin marknadsandel på den Nordiska marknaden.

Efter ett händelserikt första år så jobbar vi idag med ett 50-tal nöjda kunder samt har en fungerande och växande affärsstrategi. Kärnan i vår framgång ligger i vår mångåriga erfarenhet från säljande roller samt viljan att förstå kunden och dennes behov.

Vårt team om 5 personer är ambitiöst och mångfacetterat; med erfarenhet från att starta bolag, driva stora affärer i hamn, resa 100+ MSEK i kapital och leda stora säljorganisationer. Vi jobbar hårt tillsammans, respekterar varandra, och har kul tillsammans.

Vi erbjuder ett betalt heltids-internship (deltid för studerande) som Digital Marketing Analyst där du får möjlighet att ta en roll inom data och analys. Du blir en del av operations-teamet där du får vara med att utveckla vår verksamhetsdel inom datarapportering och KPI:er. 

I gengäld erbjuder vi dig en arbetsplats och erfarenhet som du kan komma att gagnas av resten av livet. Samtidigt kommer du även att få en ovärderlig insikt i sälj och marknad inom den finansiella sektorn.

I rollen som Digital Marketing Analyst kommer du att ansvara för att hantera olika aspekter av våra digitala marknadsföringsinsatser. Vi söker nu en intern som kan hantera följande nyckelområden:

Rapportering: Bedriva dataanalys för att mäta, analysera och rapportera kampanjdata samt vidareutveckla befintliga rapportstrukturer inom bland annat Google Looker Studio och Google Analytics.

Digital Advertising: Utvärdera betalda kampanjer, inklusive programmatisk Display och Native, Meta-annonser, LinkedIn-annonser, Google-annonser och liknande plattformar.

SEO: Utvärdera pågående SEO-strategier i syfte att förbättra organiska sökresultat och öka trafik, både on- och off page.

Vi söker dig som:

  • Har en praktisk inställning till digital marknadsföring
  • Är självgående och klarar att arbeta i högt tempo
  • Har erfarenhet av Google Looker Studio och Analytics
  • Har flytande kunskaper i svenska och engelska

För mer information om internship kontakta Dawid Jernström på dawid@adfin.se.